Nieuws

Plaatsing van Alpha ESS 5.8Kw batterij (Smile B3 met 2.9Kw uitbreiding)

De aankoop van een thuisbatterij vereist een calculatie op maat. Zo hangt de nodige hoeveelheid opslagcapaciteit van je thuisbatterij af van je verbruiksprofiel, de sterkte van je omvormer, de toestellen die je gebruikt en de lokaal beschikbare stroomproductie. Vandaag plaatsten wij in Tielrode een APHA Ess Smile B3 batterij met uitbreiding 2.9kW De SMILE B3 […]

> lees meer

Gevraagd: Vertegenwoordigers zonnepanelen, laadpalen en batterijen (m/v)

Elektriciteit opwekken op een milieuvriendelijke manier wordt almaar belangrijker. Dat groene bewustzijn vormt ook het uitgangspunt van Rena Plus, dé referentie op het vlak van zonne-energie en duurzaam energiebeheer in het Waasland en omstreken. Denk je hier al langer over na? Solliciteer dan bij ons, want Rena Plus is een bedrijf in volle opmars dat […]

> lees meer

Dringend gezocht: Plaatser zonnepanelen

We zijn een jong, ambitieus team dat op zoek is naar JOU, een gemotiveerde collega om zonnepanelen te plaatsen. We bieden jou … – een gevarieerde job waarbij je elke dag op een andere locatie staat en actief kan werken – een job in een bedrijf in volle expansie – de kans om onze planeet […]

> lees meer

FINANCIELE VOORDELEN

Door de aanhoudende vraag naar zonnepanelen zit onze planning voor het jaar 2020 volledig vol.
Maar niet getreurd, want ook in 2021 zijn zonnepanelen nog steeds een bijzonder goede investering.

> lees meer

veel gestelde vragen

Vragen m.b.t. terugdraaien van teller

> lees meer

WIJ ZOEKEN

Kom jij ons topteam versterken?
Wij zoeken:

> lees meer
meer news

Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be