SUNPOWER ZONNEPANELEN IN SINT-NIKLAAS

SunPower, leverancier van de meest gevraagde zonnepanelen met hoog rendement in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken, is een merk van Amerikaanse oorsprong. SunPower is een belangrijke speler op het vlak van de allernieuwste zonnetechnologie. SunPower zonnepanelen, beschikbaar bij ons in Sint-Niklaas, produceren meer elektriciteit per watt dan de voornaamste concurrentie. Reden genoeg dus om ze aan te schaffen!

De verschillende SunPower zonnepanelen, beschikbaar in Sint-Niklaas

Rena Plus, ons professioneel energiebedrijf in Sint-Niklaas, weet alles over investeren in zonnepanelen. We zetten even de twee belangrijkste types zonnepanelen in de kijker:

MAXEON ZONNEPANELEN

SunPower Maxeon zonnepanelen hebben een buitengewoon ontwerp. Met meer dan één miljard cellen leveren ze betere prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Maximaal vermogen. Minimalistisch ontwerp.
De toonaangevende efficiëntie van SunPower zonnepanelen betekent meer vermogen en besparingen per beschikbare oppervlakte.

Meer energie – Meer besparingen
Maxeon zonnepanelen van SunPower, verkrijgbaar bij ons in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken, zijn zo ontworpen om in 25 jaar 60% meer energie te leveren in dezelfde ruimte en in realistische omstandigheden (denk maar aan gedeeltelijke schaduw en hoge temperaturen).

Toonaangevende esthetiek
De zwarte SunPower Maxeon panelen passen harmonieus in uw dak.

> lees meer
PERFORMANCE ZONNEPANELEN

SunPower Performance zonnepanelen, beschikbaar bij ons in Sint-Niklaas, combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van materialen en productie.

Maximaal vermogen. Minimalistisch ontwerp.
Minder panelen hoeft niet te betekenen dat je minder energie verkrijgt! De efficiëntie van Performance panelen spreekt voor zich.

Meer energie – Meer besparingen
Ook schaduwrijke en hoge temperaturen zijn een match voor Performance panelen van SunPower.

Toonaangevende esthetiek
Performance panelen zijn de meest elegante keuze voor uw woning.

> lees meer

Contacteer ons voor meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van SunPower zonnepanelen voor je woning in Sint-Niklaas? Het team van Rena Plus staat altijd klaar om je te helpen. Vul het online invulformulier in, bel even naar het nummer +32(0)37893809 of stuur een e-mail naar info@renaplus.be


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be