SUNPOWER

RENA solar&charge kiest zonnepanelen op basis van de prestaties, levensduur en kwaliteit. Daarom werken wij laatste jaren werken wij voornamelijk met deze SunPower zonnepanelen. Dankzij onze Elite Partner status kunnen wij deze panelen ook aan interessante prijzen aanbieden.

Het Amerikaanse Sunpower, deel van de Totalenergies, bestaat sinds 1985 en is bovendien de enige leverancier in de sector die u een opbrengst, productgarantie en service-garantie van 25 of 40 jaar biedt. Ze produceren en leveren zonnetechnologie van een heel hoog niveau. Het innovatieve bedrijf breekt records in de efficiëntie van zonnepanelen en is al jarenlang één van ons meest betrouwbare partners.

Waarom kiezen voor Sunpower?

Maak kennis met onze Maxeon en Performance zonnepanelen

MAXEON ZONNEPANELEN

SunPower Maxeon zonnepanelen hebben een buitengewoon ontwerp. Met meer dan één miljard cellen leveren ze betere prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

 

Maximaal vermogen. Minimalistisch ontwerp.
De toonaangevende efficiëntie van SunPower zonnepanelen betekent meer vermogen en besparingen per beschikbare oppervlakte.

 

Meer energie – Meer besparingen
Maxeon zonnepanelen van SunPower, zijn zo ontworpen om in 25 jaar 60% meer energie te leveren in dezelfde ruimte en in realistische omstandigheden (denk maar aan gedeeltelijke schaduw en hoge temperaturen).

 

Toonaangevende esthetiek
De zwarte SunPower Maxeon panelen passen harmonieus op uw dak.

> lees meer
PERFORMANCE ZONNEPANELEN

SunPower Performance zonnepanelen, te bezichtigen in onze showroom in Sint-Niklaas, combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van materialen en productie.

 

Maximaal vermogen. Minimalistisch ontwerp.
Minder panelen hoeft niet te betekenen dat je minder energie verkrijgt! De efficiëntie van Performance panelen spreekt voor zich.

 

Meer energie – Meer besparingen
Ook schaduwrijke en hoge temperaturen zijn een match voor Performance panelen van SunPower.

 

Toonaangevende esthetiek
Performance panelen zijn de meest elegante keuze voor uw woning.

> lees meer

VERTROUW OP ONS ADVIES OVER ZONNEPANELEN

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van SunPower zonnepanelen voor je woning in Sint-Niklaas? Het team van Rena Plus staat altijd klaar om je te helpen. Vul het online invulformulier in, bel even naar het nummer +32(0)37893809 of stuur een e-mail naar info@renaplus.be


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be