omvormers

Een omvormer voor zonnepanelen, beschikbaar bij Rena Plus in Sint-Niklaas, zet de gelijkstroom om in bruikbare energie. Bij net-gekoppelde omvormers spreken we van wisselstroom. Bij aparte omvormers voor zonnepanelen die een eigen net voorzien van bruikbare elektriciteit, spreken we van wisselspanning. Heb je een teveel aan energie? Dan is een omvormer voor je zonnepanelen in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken dé oplossing!

Ontdek onze types omvormers voor zonnepanelen in Sint-Niklaas

Het team van Rena Plus wil natuurlijk enkel het beste aanbieden aan klanten in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken. Daarom zetten we onderstaande omvormers even in de kijker:

 

Bij een standaard omvormer worden zonnepanelen in serie geschakeld. Vervuiling, bladval of schaduw kunnen de prestaties van zonnepanelen verstoren. SolarEdge heeft daar de perfecte oplossing voor! Deze omvormer voor zonnepanelen in bijvoorbeeld Sint-Niklaas maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau. Valt er schaduw op één paneel? Dan blijft de rest naar volle vermogen werken.

Power optimizer
Bovenop je omvormer maakt SolarEdge gebruik van een power optimizer, gekoppeld aan elk paneel. Die zorgt voor een slimmere installatie die gemiddeld 25% meer energieopbrengst oplevert.

Individuele monitoring
SolarEdge biedt een geavanceerd monitoringsysteem met constante feedback per afzonderlijk paneel. Vanaf je computer, smartphone of tablet kan je het vermogen en de opbrengst altijd en overal in het oog houden en optimaliseren.

Uitgebreide garanties
Je geniet standaard van 12 jaar productgarantie op je omvormer en die garantie kun je eenvoudig uitbreiden tot 20 of 25 jaar. De garantie op de optimizers reikt tot 25 jaar.

Combineer SolarEdge met Sunpower
Vanwege zijn uitzonderlijke rendement is SolarEdge de ideale omvormer om te combineren met de hoogstaande panelen van SunPower. Neem je de verlengde garantie? Dan ben je 25 jaar lang zeker van het allerbeste zonnesysteem op de markt.

 

Met SMA kies je voor de marktleider in omvormers voor zonnepanelen in bijvoorbeeld Sint-Niklaas. Het Duitse merk is als sinds 1981 actief en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De producten staan garant voor een lange levensduur, hoge opbrengsten en een lage kans op uitvallen.

Schaduwbeheersing
Speciale OptiTrac-technologie zorgt ervoor dat je installatie zelfs bij een gedeeltelijke schaduwinval toch van een optimaal energierendement verzekerd is.

Online monitoring
Dankzij de ingebouwde wifi-module kan je de opbrengsten van je volledige PV-installatie gemakkelijk opvolgen via een online monitoringportaal. Zo weet je op elk moment hoe je systeem presteert.

Uitgebreide garantie
SMA biedt een hoge servicegraad en een complete fabrieksgarantie van 10 jaar. Die kan je gemakkelijk verlengen tot 15 of 20 jaar.

 

Bespreek samen met ons de opties

Het team van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken weet van aanpakken wanneer je meer wilt weten over omvormers voor zonnepanelen. Bekijk onze nieuwste realisaties of contacteer ons. Je kan ons bereiken via het invulformulier, via het nummer +32(0)37893809 of via het e-mailadres in**@re******.be.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be