omvormers

De omvormer van je zonnepaneleninstallatie is het hart van je installatie. Afhankelijk van jouw project en verwachtingen heb je een net-gekoppelde omvormer of een aparte omvormer nodig. Onze technische adviseurs staan voor je klaar om ook voor jouw project de juiste oplossing te bieden. Kom dus zeker eens langs in onze showroom te Sint-Niklaas of vraag een offerte aan (link naar offerte vragen).

 

ONS AANBOD OMVORMERS VOOR ZONNEPANELEN

Elk project is anders: hoeveelheid zonnepanelen, koppeling met het net, verwachtingen van de klant,… Daarom bieden wij verschillende merken omvormers en modellen aan om exact aan jouw nood te beantwoorden. Zie je ze graag in het echt? Dan ben je welkom in onze toonzaal in het hartje van het Waasland.

 

 

Bij een standaard omvormer worden zonnepanelen in serie geschakeld. Vervuiling, bladval of schaduw kunnen de prestaties van zonnepanelen verstoren. SolarEdge heeft daar de perfecte oplossing voor! De omvormer voor zonnepanelen maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau. Valt er schaduw op één paneel? Dan blijft de rest naar volle vermogen werken.

Power optimizer
Bovenop je omvormer maakt SolarEdge gebruik van een power optimizer, gekoppeld aan elk paneel. Die zorgt voor een slimmere installatie die gemiddeld 25% meer energieopbrengst oplevert.

Individuele monitoring
SolarEdge biedt een geavanceerd monitoringsysteem met constante feedback per afzonderlijk paneel. Vanaf je computer, smartphone of tablet kan je het vermogen en de opbrengst altijd en overal in het oog houden en optimaliseren.

Uitgebreide garanties
Je geniet standaard van 12 jaar productgarantie op je omvormer en die garantie kun je eenvoudig uitbreiden tot 20 of 25 jaar. De garantie op de optimizers reikt tot 25 jaar.

Combineer SolarEdge met Sunpower
Vanwege zijn uitzonderlijke rendement is SolarEdge de ideale omvormer om te combineren met de hoogstaande panelen van SunPower. Neem je de verlengde garantie? Dan ben je 25 jaar lang zeker van het allerbeste zonnesysteem op de markt.

 

Huawei is al jarenlang een belangrijke marktspeler in de omvormers voor grote zonne-installaties. Sinds 2018 hebben ze hun kennis en oog voor kwaliteit vertaald naar oplossingen voor kleine installaties.

Superieure prestaties
De Huawei-omvormers bieden een energie-efficiëntie tot 98.6%. Geen wonder dat ze elk jaar opnieuw topscores halen in de Photon-testen.

Combinatie met thuisbatterij
De Huawei-omvormers zijn voorzien van een geïntegreerde energieopslaginterface die plaats biedt aan een batterij. De koppeling met een thuisbatterij vandaag of in de toekomst is dus uiterst eenvoudig en betrouwbaar.

Topkwaliteit
De omvormers zijn van een hoogstaande kwaliteit. Ze zijn zodanig afgewerkt dat ze zelf buiten kunnen geplaatst worden. Ze hebben een IP 65 certificering en zijn voorzien van een natuurlijke koeltechnologie.

Digitaal
De Huawei-omvormers zijn voorzien van een grafisch LCD scherm en monitoringsysteem voor de bewaking van de installatie op afstand via een app op je telefoon.

 HEB JE NOOD AAN CORRECT ADVIES? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Wat je vraag over omvormers ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via e-mail of telefoon. Stuur een e-mail naar in**@re******.be of contacteer ons via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be