referenties

Particulier project Temse

Voor deze klant in Temse installeerden we SunPower zonnepanelen.  

> lees meer

Particulier project Haasdonk

Voor deze particuliere klant in Haasdonk installeerden we SunPower zonnepanelen. Weer een goede stap in de duurzame richting!    

> lees meer

Particulier project Sint-Niklaas

Voor dit particulier project in Sint-Niklaas installeerden we 21 SunPower zonnepanelen en een Alfen laadpunt.

> lees meer

Particulier project in Beveren-Waas

Voor dit project in Beveren-Waas installeerden we 24 SunPower hogerendementspanelen, goed voor een vermogen van 9120 wp en een gemiddelde opbrengst van 7478 wp. Daarnaast koos de klant voor een LG Chem thuisbatterij.

> lees meer

Woonzorgcentrum Het Hof Sint-Niklaas

Voor WZC Het Hof uit Sint-Niklaas plaatsten we 159 SunPower zonnepanelen, goed voor een totaalvermogen van 65 985 wp. Deze installatie zal jaarlijks gemiddeld 56 262kwp aan rendement opleveren.

> lees meer

De Blauwe Hond Hoboken

De Blauwe Hond uit Hoboken koos voor 54 SunPower Performance zonnepanelen, in totaal goed voor een vermogen van 22 kwp. Op jaarbasis zorgt dit voor een rendement van zo’n 21 000 kWh. Daarnaast installeerden we twee Shell Business Pro laadpunten. Elk laadpunt heeft 22 kw aan vermogen.  

> lees meer
meer referenties

Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be