Etrel

Een Etrel laadpunt is onmisbaar wanneer je wil investeren in oplossingen voor elektrische wagens. Deze laadpunten staan voor duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en design. De Etrel laadoplossingen worden gekenmerkt door hun robuustheid, maar tegelijk blijven ze onopvallend en klassevol. Daarnaast zijn ze voorzien van een LED-scherm.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ETREL LAADPAAL?

Een duurzame oplossing aanbieden, dat is en blijft onze missie. Een Etrel laadpaal installeren is alvast een goed begin. We zetten graag even de grootste voordelen voor je op een rij:

 • De Etrel laadpaal heeft een onopvallend, strak design.
 • Deze laadpunten zijn robuust. De behuizing is metaal, waardoor hij tegen een stootje kan.

Uw laadpaal is ook voorzien van een LED-scherm. Hierop kunt u de laadstatus raadplegen of kunt u zelfs een logo afbeelden.

 HEB JE NOOD AAN CORRECT ADVIES? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Wat je vraag over laadpalen ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via e-mail of telefoon. Stuur een e-mail naar in**@re******.be of contacteer ons via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  RENA solar & charge
  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be