Huawei Luna 2000 Battery

De LUNA batterij van Huawei is een duurzame thuisbatterij. De batterij is beschikbaar in uitvoeringen van 5 kWh tot 30 kWh. Dankzij haar modulaire ontwerp past de thuisbatterij zich aan volgens uw energienoden. Zo heeft u voor elke levensfase een batterij die u van de nodige energie voorziet.

Technische fiche 

 

Neem meteen contact op met ons

Het team van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas, staat met een glimlach voor je klaar. Wij weten alles over thuisbatterijen, zonnepanelen en laadpalen. Bekijk zeker onze nieuwtjes of vraag meteen een offerte aan voor de installatie van een Alpha ESS Smile B5. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via het e-mailadres in**@re******.be of via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be