Alpha ESS Smile-B3

Een Alpha ESS Smile B3 staat garant voor een eenvoudige oplossing wanneer je op zoek bent naar een allesomvattende thuisbatterij. De opslag van het model Alpha ESS Smile B3 is beperkt, maar zeker niet te onderschatten qua totale besparing. Het model is perfect voor een duurzame, energiezuinige woning die niet té groot is en al voorzien is van zonnepanelen. Lees verder en ontdek meer over de flexibele mogelijkheden van een Alpha ESS Smile B3.

Wil je meer weten over de specificaties van Alpha ESS Smile B10?

Een Alpha ESS Smile B3 maakt het verkleinen van je ecologische voetafdruk een stuk eenvoudiger. Hoe groener je thuisomgeving, hoe meer voldoening je krijgt op korte en lange termijn. Wij van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken, zetten graag even de specificaties op een rijtje:

 • LiFePO4
 • 3 Kw
 • AC-aansluiting
 • Modulair ontwerp (tot 17,4 kWh bijplaatsen)
 • 610 x 236 x 625 mm
 • 5 jaar productgarantie
 • 10 jaar vermogensgarantie
 • Datasheet AC3

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien dat een thuisbatterij Alpha ESS Smile B10 of Alpha ESS Smile B5 beter bij je wensen en ruimtelijke mogelijkheden past. Wat de situatie ook is, Rena Plus staat klaar met het juiste advies!

Vul het online contactformulier in

Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken, zet kennis van zonnepanelen om in klantvriendelijke service. Wil je graag meer weten over het model Alpha ESS Smile B3? Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar in**@re******.be of bel even naar het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be