Alpha ESS Smile-B3

De Alpha Ess Smile B3 thuisbatterij is de ideale batterij voor zij die al een bestaande zonnepaneelinstallatie hebben waarbij de aanwezige omvormer niet batterijcompatibel is. Doordat dit systeem rechtstreeks aan de zekeringskast gekoppeld wordt is het geen vereiste om de bestaande omvormer te vervangen, zo spaar je extra kosten uit en blijft je installatie ongewijzigd.

Dankzij de batterijmodules van 2,9kWh is dit systeem ook ideaal voor kleinere installaties van +- 6 zonnepanelen.

Voor de grotere installaties is er de mogelijkheid om het systeem tot 17,4kWh uit te breiden.

Met 10 jaar productgarantie, 80% batterijcapaciteit na 10 jaar en een garantie van >10 000 cycli is dit systeem dé duurzame oplossing voor lange termijn.

 HEB JE NOOD AAN CORRECT ADVIES? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Wat je vraag over batterijen ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via e-mail of telefoon. Stuur een e-mail naar in**@re******.be of contacteer ons via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be