Alpha ESS Smile5

Wist je dat een Alpha ESS Smile B5 thuisbatterij geschikt is voor grote woningen met stevige verbruikers? In de wereld van thuisbatterijen is dit model een echte krachtpatser. Alpha ESS Smile B5 is zowel toepasbaar op zonnepaneleninstallaties die al aanwezig zijn in je woning als op een volledig nieuwe installatie. Een grote opslagcapaciteit en flexibele batterijmodules behoren standaard tot de kenmerken van een Alpha ESS Smile B5.

Waarom is de Alpha ESS Smile B5 geschikt voor ruime woningen?

Staan er enkele grote energievreters in je woning? Dan heeft Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas, een oplossing op maat voor je. Met dit model zorg je toch voor een duurzame oplossing wanneer je huis veel stroom nodig heeft. Onderstaande kenmerken zijn niet onbelangrijk wanneer je geïnteresseerd bent in een Alpha ESS Smile B5:

 • LifePO4
 • 4,6 kW
 • DC, AC of hybride aansluiting
 • Modulair ontwerp (tot 34,2 kWh bijplaatsen)
 • 600 x 250 x 1800 mm
 • 5 jaar productgarantie
 • 10 jaar vermogensgarantie
 • Datasheet HB5

Ook wanneer je op zoek bent naar een kleinere thuisbatterij of een geschikt model voor je bedrijf, heeft Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken iets in het aanbod. Bekijk bijvoorbeeld eens de thuisbatterij Alpha ESS Smile B10 of het model B3.

Heb je advies nodig? Contacteer ons!

Neem een kijkje in onze referenties en kom meer te weten over onze aanpak en passie voor het vak. Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een Alpha ESS Smile B5? Of wil je graag een offerte op maat ontvangen? Laat je gegevens achter via het online contactformulier, bel naar het telefoonnummer +32(0)37893809 of stuur een e-mail naar in**@re******.be.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be