Goedkoop de winter door!

neem nu contact met ons op en bespaar

Jawel, het kan! Dankzij RENA Solar & Charge ga je zo goedkoop mogelijk de winter door.

We zorgen met onze efficiënte zonnepanelen niet alleen voor gratis energie maar ook voor een slimme opslag via een thuisbatterij en de koppeling met een eigen laadpaal. Een echte win-win-win dus.

Onze winters worden steeds zonniger en warmer. Hierdoor gaat het rendement van zonnepanelen omhoog tijdens de wintermaanden en wordt het interessant om de opgewekte energie tijdens de dag op te slaan om te gebruiken wanneer je thuiskomt. Want eerlijk is eerlijk, in de winter zijn de zonne-uren beperkter en schijnt de zon vooral wanneer jij aan het werk bent. De opgewekte energie dan opslaan voor wanneer jij het nodig hebt, is dan ook de slimste en meest voordelige oplossing.

Tot slot kunnen we je thuis ook voorzien van een laadpaal op maat van de nood van je wagen(s). Geïntegreerd in de gevel of losstaand, wat past binnen jouw budget en verwachtingen, voorzien wij, inclusief de Rena Solar & Charge kwaliteitsgarantie.

Goedkoop de winter door? Met RENA Solar & Charge kan het.

Wil je meer weten hoe we ook jouw energiefactuur kunnen doen dalen en welke acties er lopen? Contacteer ons.

PS: ook voor bedrijven bieden wij passende zonnepanelen, laadbatterijen en laadpaaloplossingen op maat.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be