laadpalen

Als toonaangevende speler in de hernieuwbare energie zijn wij altijd op zoek naar de beste producten en partners. Wat betreft e-mobiliteit vonden wij die bij NewMotion, de wereldwijde marktleider op het gebied van complete laadoplossingen voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf ontwikkelt uitvoerig geteste, snelwerkende laadpunten, verbonden met de cloud en geschikt voor alle elektrische en plug-in hybride voertuigen. Lees hier meer over Slim laden  


AANBOD LAADPALEN

Home Advanced

De intelligentste laadpaal voor thuis, inclusief toegangsbeheer, GPRS-verbinding en gecertificeerde meter voor automatische vergoeding van laadkosten en gastgebruik.

> lees meer
Home Fast

De populairste laadpaal voor thuisgebruik, geschikt voor alle huidige en toekomstige elektrische auto’s.

> lees meer
Business Pro

Laadpunt van de vierde generatie en de ultieme keuze voor zakelijk gebruik.

> lees meer
Business Lite

Slim en voordelig laadpunt, ideaal om je laadlocatie uit te breiden.

> lees meer

Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be