laadpalen

Laadpalen voor elektrische wagens maken steeds meer deel uit van het straatbeeld in Sint-Niklaas. Ben je zelf geïnteresseerd om een laadpunt te kopen? Als toonaangevende speler in hernieuwbare energie zijn we altijd op zoek naar de beste producten en partners. Wat betreft e-mobiliteit vonden we die bij o.a. NewMotion en Alfen. Het bedrijf ontwikkelt uitvoerig geteste en snelwerkende laadpunten die je bij Rena Plus kan kopen. De laadpalen zijn verbonden met de Cloud en geschikt voor alle elektrische en plug-in hybride voertuigen in Sint-Niklaas!

Lees hier meer over Slim ladenOns aanbod aan laadpalen in Sint-Niklaas

Je vraagt je misschien af welk laadpunt je precies bij Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas, kan kopen? We zetten de verschillende laadpalen van NewMotion even op een rijtje:


AANBOD LAADPALEN

Home Advanced

Het intelligentste laadpunt dat je voor thuis kan kopen, inclusief toegangsbeheer, GPRS-verbinding en gecertificeerde meter voor automatische vergoeding van laadkosten en gastgebruik.

> lees meer
EVE Singe en Double Pro- line

De populairste laadpalen voor thuisgebruik, beschikbaar bij ons in Sint-Niklaas. Ze zijn geschikt voor alle huidige en toekomstige elektrische auto’s.

> lees meer
Business Pro

Laadpunt van de vierde generatie en het ultieme model om voor zakelijk gebruik te kopen.

> lees meer
Business Lite

Slim en voordelig laadpunt, ideaal dus om je laadlocatie mee uit te breiden.

> lees meer
Andere laadoplossingen

Hieronder een algemene tekst dat we out of the box denken en op vraag van de klant gericht gaan kijken welke laadpaal voor u de oplossing is

> lees meer


Vraag snel een offerte aan

Het team van Rena Plus staat voor je klaar wanneer je een laadpunt wil kopen. Wil je graag meer weten over onze service?
Of ben je eerder geïnteresseerd in kwalitatieve zonnepanelen? Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via het nummer 03 789 38 09 of via het e-mailadres info@renaplus.be. Aarzel niet om meteen ook een offerte op maat aan te vragen!


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be