zonnepanelen

Wil je minder betalen voor je elektriciteit? Dan zijn zonnepanelen de interessantste oplossing! Je wekt instant je eigen energie op én je kiest voor een duurzame investering die ook op lange termijn rendeert.

Wij werken steeds op maat van elke opdracht. Zo werken we voor elk project een volledig technisch voorstel uit, zodat we een maximaal rendement halen uit de beschikbare dakoppervlakte. Als SunPower Elite Partner kan RENA solar & charge jou bovendien de beste zonnepanelen die er voorhanden zijn, aanbieden aan de scherpste prijs.

We zijn al sinds 2009 actief en hebben een jarenlange ervaring die in onze sector eerder uitzonderlijk is. Wanneer je dus kiest voor RENA solar & charge, kies je bewust voor ervaring, vakkennis en betrouwbaarheid. Want wij werken uitsluitend met ervaren dakwerkers en elektriciens voor het plaatsen en aansluiten van je fotovoltaïsche zonnepanelen en besparen nooit op kwaliteit.

Ook na de installatie kan je op ons rekenen dankzij onze uitgebreide after service diensten. Zonnepanelen installeren met RENA solar & charge? Dat is slim gekozen.


SUNPOWER ZONNEPANELEN

De efficiëntste zonnepanelen op de markt met het hoogste rendement. De Amerikaanse producent is de enige die 25 jaar garantie biedt op het paneel, de prestaties én de service.

> lees meer

AANBOD OMVORMERS

De omvormer is het hart van je energieopwekking. Het zet de opgewerkte energie van je zonnepanelen om in bruikbare stroom. Wij bieden verschillende merken omvormers aan om op elke vraag en elk project een juist antwoord te bieden.

> lees meer

Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be