Betaal minder voor jouw elektriciteit met zonnepanelen

Minder betalen voor je elektriciteit? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing. Je wekt er niet alleen zelf elektriciteit mee op, het is ook een duurzame investering die je snel terugverdient!

Interesse in zonnepanelen? Contacteer ons vrijblijvend!

Meer dan 8.000 mensen gingen je voor

Bespaar op je energiefactuur

Verklein je ecologische voetafdruk

Zonnepanelen met Tier 1-rating

Tot 40 jaar all-in garantie

Op zoek naar een deskundige installateur van zonnepanelen?

Wij werken steeds op maat van elke opdracht. Zo werken we voor elk project een volledig technisch voorstel uit, zodat we een maximaal rendement halen uit de beschikbare dakoppervlakte. Als SunPower Elite Partner kan RENA solar & charge jou bovendien de beste zonnepanelen die er voorhanden zijn, aanbieden aan de scherpste prijs.

We zijn al sinds 2009 actief en hebben een jarenlange ervaring die in onze sector eerder uitzonderlijk is. Wanneer je dus kiest voor RENA solar & charge, kies je bewust voor ervaring, vakkennis en betrouwbaarheid. Want wij werken uitsluitend met ervaren dakwerkers en elektriciens voor het plaatsen en aansluiten van je fotovoltaïsche zonnepanelen en besparen nooit op kwaliteit.

Ook na de installatie kan je op ons rekenen dankzij onze uitgebreide after service diensten

Wat onze klanten zeggen

Steek vandaag energie in jouw toekomst!

Interesse in zonnepanelen, een laadpaal of een thuisbatterij? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem contact op met één van onze adviseurs! 

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!