zonnepanelen

Als je minder wil betalen voor je elektriciteit, dan zijn zonnepanelen de interessantste oplossing. Niet alleen wek je instant je eigen energie op, je kiest voor een duurzame investering die ook op lange termijn rendeert. Als SunPower Premium Partner biedt Rena jou bovendien de beste zonnepanelen die er voorhanden zijn.


AANBOD ZONNEPANELEN

De efficiëntste zonnepanelen op de markt met het hoogste rendement. De Amerikaanse producent is de enige die 25 jaar garantie biedt op het paneel, de prestaties én de service.

> lees meer

AANBOD OMVORMERS

Je omvormer zet de opgewekte energie van je zonnepanelen om in bruikbare stroom. Wij helpen je bij de meest optimale keuze voor jouw installatie.

> lees meer

Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be