Word tot 80% onafhankelijk van het energienet met je eigen thuisbatterij

Stroom opslaan op goedkope momenten met een batterij. Contacteer ons vrijblijvend!

Meer dan 8.000 mensen gingen je voor

Bespaar op je energiefactuur

Sla het overschot aan opgewekte hernieuwbare energie op

Optimaliseer je energieverbruik

Wees verzekerd van een back-up bij eventuele stroomuitval

Op zoek naar een deskundige installateur van batterijen?

Heb je zonnepanelen en wil je je opgewekte energie optimaal benutten, onafhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en je rendement verhogen? Investeer dan in een thuisbatterij! Deze efficiënte oplossing slaat overdag niet-verbruikte energie op voor gebruik ‘s avonds, waardoor je tot 70% van je eigen productie kunt verbruiken. Bij RENA solar & charge helpen onze specialisten je graag bij het berekenen van de ideale thuisbatterij voor jouw behoeften.

We zijn al sinds 2009 actief en hebben een jarenlange ervaring die in onze sector eerder uitzonderlijk is. Wanneer je dus kiest voor RENA solar & charge, kies je bewust voor ervaring, vakkennis en betrouwbaarheid. Want wij werken uitsluitend met ervaren dakwerkers en elektriciens voor het plaatsen en aansluiten van je fotovoltaïsche zonnepanelen en besparen nooit op kwaliteit.

Ook na de installatie kan je op ons rekenen dankzij onze uitgebreide after service diensten

Wat onze klanten zeggen

Alpha ESS smile b3

De Alpha Ess Smile B3 thuisbatterij is de ideale batterij voor zij die al een bestaande zonnepaneelinstallatie hebben waarbij de aanwezige omvormer niet batterijcompatibel is.

Huaweii Luna 2000

Dankzij de modulair uitbreidbare batterijmodules van 5kWh en de mogelijkheid om tot 30kWh aan batterijopslag te voorzien is de Luna2000 één van de populairste batterijsystemen op dit moment, zowel voor particulieren als bedrijven.

SolarEdge Home Batterij 400V

SolarEdge Home Batterij 400V

De perfecte partner voor je monofasige SolarEdge HD-Wave omvormer, dankzij de rechtstreekse DC-koppeling aan de omvormer zorgt de SolarEdge home batterij 400V voor een maximaal rendement waarbij er geen stroom verloren gaat.

SolarEdge Home Batterij 48V

SolarEdge Home Batterij 48V

De perfecte partner voor je driefasige SolarEdge RWS omvormer, dankzij de rechtstreekse DC-koppeling aan de omvormer zorgt de SolarEdge home batterij 48V voor een maximaal rendement waarbij geen stroom verloren gaat.

SunPower One

SunPower One

Een all-in one systeem. Zonnepanelen, omvormer en thuisbatterij allemaal van één en hetzelfde merk? Dat kan!

Steek vandaag energie in jouw toekomst!

Interesse in zonnepanelen, een laadpaal of een thuisbatterij? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem contact op met één van onze adviseurs! 

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!