batterijen

Thuisbatterij voor zonnepanelen in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken

Een thuisbatterij voor zonnepanelen, beschikbaar bij ons in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken, maakt het in de toekomst mogelijk om volledig afhankelijk van het energienet te zijn. Opgewekte stroom wordt overdag opgeslagen en ’s avonds en ’s nachts gebruikt. Als de capaciteit van je thuisaccu voor zonnepanelen in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken groot genoeg is, ben je voor een groot deel onafhankelijk van het energienet. Wij van Rena Plus in Sint-Niklaas weten alles over thuisbatterijen voor zonnepanelen!

Waarom is een thuisbatterij voor zonnepanelen in Sint-Niklaas zo voordelig?

In België is het bijna niet mogelijk om volledig onafhankelijk te worden van het energienet. Het probleem is namelijk de wintermaanden, waarin de zon onvoldoende schijnt om je thuisaccu voor zonnepanelen in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken op peil te houden. Een thuisbatterij lost dit probleem op! Rena Plus in Sint-Niklaas heeft de volgende thuisbatterijen voor zonnepanelen voor je beschikbaar:


AANBOD BATTERIJEN

LG Chem RESU 7 H

Dit model is de beste keuze vanaf 10 zonnepanelen of vanaf een jaarlijks verbruik van 3.000 kWh.

> lees meer
LG Chem RESU 10 H

Vanaf 18 zonnepanelen of een jaarlijks verbruik van 4.500 kWh is dit de beste thuisaccu voor je zonnepanelen in Sint-Niklaas.

> lees meer
Alpha ESS Smile-B3

Ideaal wanneer je al zonnepanelen hebt geïnstalleerd.

> lees meer
Alpha ESS Smile-T10

Perfect wanneer je wil investeren in een batterij en omvormer in één.

> lees meer
Alpha ESS Smile5

Heb je een groot huishouden, ga je zonnepanelen leggen en wil je een batterij en omvormer in één? Dan is dit de beste optie.

> lees meer
Huawei Luna 2000 Battery

De LUNA batterij van Huawei is een duurzame thuisbatterij. De batterij is beschikbaar in uitvoeringen van 5 kWh tot 30 kWh. Dankzij haar modulaire ontwerp past de thuisbatterij zich aan volgens uw energienoden. Zo heeft u voor elke levensfase een batterij die u van de nodige energie voorziet.

> lees meer
solaredge energy bank 10kwh battery

De SolarEdge Energy Bank is een uitmuntende batterij voor klanten met een SolarEdge StorEdge omvormer met HD-Wave technologie. Dankzij de maximale systeemprestaties van deze thuisbatterij is er meer energie over voor zelfvoorzienende stroomtoepassingen. De SolarEdge Energy Bank heeft een capaciteit van 10 kWh met een continu vermogen van 5 kW.

> lees meer

SolarPower Communtiy

Kent u de SolarPower Partners Community al? Het is het eerste Belgische virtuele netwerk dat duizenden gezinnen en bedrijven verbindt die groene stroom produceren. Heeft u meer energie nodig dan u zelf heeft opgewekt? Dan staat de community box voor u klaar! In deze video vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden van de community box.

 • Optimaliseer uw energieverbruik.
 • Word minder afhankelijk van het elektriciteitsnetwerk, reguliere leveranciers en stijgende prijzen.
 • Zet uw thuisbatterij in op de meest efficiënte manier.
 • Bespaar aanzienlijk op uw energiefactuur.
 • Verkoop uw overschot aan de community en maak winst.
 • Help overbelasting van het elektriciteitsnet voorkomen.

Contacteer ons voor een voordelige offerte

Zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken, dat is onze passie. Ben je nieuwsgierig naar het totale kostenplaatje van een thuisaccu voor zonnepanelen in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken? Vraag meteen een offerte aan! Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via het e-mailadres info@renaplus.be of via +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be