batterijen

Volledig onafhankelijk worden van het energienet?
Het is een droom van veel mensen: volledig onafhankelijk van het energienet zijn. De thuisaccu zal dit in de toekomst mogelijk gaan maken. Opgewekte stroom wordt overdag opgeslagen en ’s avonds en ’s nachts gebruikt. Als de capaciteit van uw thuisaccu groot genoeg is, bent u voor een groot deel onafhankelijk van het energienet. In België is het bijna niet mogelijk om volledig onafhankelijk te worden van het energienet. Het grote probleem zijn namelijk de wintermaanden, waarin de zon onvoldoende schijnt om uw thuisaccu voldoende op peil te houden. Toch is er binnen afzienbare tijd een alternatief voor wie voor 100 procent onafhankelijk van het energienet wil zijn: de elektrische auto. In de wintermaanden kunt u uw elektrische auto gebruiken om uw thuisaccu bij te laden, of koppelt u uw auto aan uw woning. Ook deze voorzieningen zijn volop in ontwikkeling. Stroom ‘tanken’ voor thuisgebruik doet u in de wintermaanden dan bij (snel)laders onderweg.

Moet ik een batterij aanmelden?
Als uw opslagcapaciteit minstens 3kWh is bent u verplicht om de plaatsing te melden aan uw distributienetbeheerder. Dat kan u doen op de website van Fluvius.


AANBOD BATTERIJEN

LG Chem RESU 7 H

De beste keuze vanaf 10 zonnepanelen of een jaarlijks verbruik van 3.000kWh

> lees meer
LG Chem RESU 10 H

De beste keuze vanaf 18 zonnepanelen of een jaarlijks verbruik van 4.500 kWh

> lees meer
Alpha ESS Smile B3

Ik heb al zonnepanelen

> lees meer
Alpha ESS Smile B10

Ik ga zonnepanelen leggen en wil een batterij en omvormer in 1

> lees meer
Alpha ESS Smile B5

Ik heb een groot huishouden en ga zonnepanelen leggen. Ik wil batterij en omvormer in 1

> lees meer

Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be