batterijen

Heb je al zonnepanelen en wil je je opgewekte energie opslaan voor wanneer je het nodig hebt? Wil je je bestaande zonnepanelen maximaal laten renderen? Of wil je onafhankelijk(er) zijn van het elektriciteitsnet? Dan is het investeren met een thuisbatterij de oplossing! Een thuisbatterij is een van de meest efficiënte manieren om je zelfverbruik te vergroten. Met een thuisbatterij kan je de niet verbruikte energie van overdag opslaan en deze ’s avonds gebruiken. Zo optimaliseer je het rendement van je zonnepanelen. Met een thuisbatterij verbruik je tussen 60 en 70% van je eigen elektriciteitsproductie. Een stijging van gemiddeld 30%! Schijnt de zon niet, dan voorziet de batterij je woning van de nodige energie. Zeker voor wie verwarmt met een warmtepomp of rijdt met een elektrische auto, biedt een thuisbatterij heel wat voordelen. RENA solar & charge berekent voor jou de ideale thuisbatterij. Het bepalen van het aangewezen opslagvermogen van je thuisbatterij vereist heel wat technische expertise, een doelgerichte analyse en een correcte calculatie. Onze specialisten helpen je hier dan ook graag mee verder.


AANBOD BATTERIJEN

Alpha ESS Smile B3

De Alpha Ess Smile B3 thuisbatterij is de ideale batterij voor zij die al een bestaande zonnepaneelinstallatie hebben waarbij de aanwezige omvormer niet batterijcompatibel is.

> lees meer
Huawei Luna 2000

Dankzij de modulair uitbreidbare batterijmodules van 5kWh en de mogelijkheid om tot 30kWh aan batterijopslag te voorzien is de Luna2000 één van de populairste batterijsystemen op dit moment, zowel voor particulieren als bedrijven.

> lees meer
SolarEdge Home batterij 400V

De perfecte partner voor je monofasige SolarEdge HD-Wave omvormer, dankzij de rechtstreekse DC-koppeling aan de omvormer zorgt de SolarEdge home batterij 400V voor een maximaal rendement waarbij er geen stroom verloren gaat.

> lees meer
SolarEdge Home batterij 48V

De perfecte partner voor je driefasige SolarEdge RWS omvormer, dankzij de rechtstreekse DC-koppeling aan de omvormer zorgt de SolarEdge home batterij 48V voor een maximaal rendement waarbij geen stroom verloren gaat.

> lees meer
Sunpower one

Een all-in one systeem. Zonnepanelen, omvormer en thuisbatterij allemaal van één en hetzelfde merk? Dat kan!

> lees meer


Contacteer ons voor een voordelige offerte

Zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken, dat is onze passie. Ben je nieuwsgierig naar het totale kostenplaatje van een thuisaccu voor zonnepanelen in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken? Vraag meteen een offerte aan! Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via het e-mailadres info@renaplus.be of via +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be