Alpha ESS Smile-T10

Onze klanten kunnen het bevestigen, met een Alpha ESS Smile B10 thuisbatterij haal je niets anders dan pure kwaliteit in huis. Natuurlijk is de keuze van de juiste batterij voor elke klant en situatie verschillend. De nodige opslagcapaciteit, de sterkte van de omvormer, de beschikbare toestellen en de lokale stroomproductie zijn slechts enkele factoren waar je rekening mee moet houden. Wij geven je graag meer info over het model Alpha ESS Smile B10!

Ontdek de kenmerken van Alpha ESS Smile B10

Zowel bij kleine bedrijven als bij kleinschalige huishoudens is een thuisbatterij Alpha ESS Smile B10 steeds een populairdere keuze. Deze batterij kan worden gekoppeld aan een nieuwe installatie of aangesloten worden aan een bestaande. Maar dat is nog niet alles… De medewerkers van Rena Plus uit Sint-Niklaas, Waasland en omstreken zetten graag even de andere kenmerken van Alpha ESS Smile B10 in de kijker:

 • LiFePO4
 • DC, AC of hybride aansluiting
 • Modulair ontwerp (tot 23,2 kWh bijplaatsen)
 • 600 x 250 x 2100mm
 • 5 jaar productgarantie
 • 10 jaar vermogensgarantie
 • Datasheet HB10
 • 90% nuttige bruikbaarheid

Wil je graag meer weten over onze andere thuisbatterijen zoals het model Alpha ESS Smile B3 of Alpha ESS Smile B5? Ook daar kunnen wij je bij helpen!

Neem meteen contact op met ons

Het team van Rena Plus uit Sint-Niklaas, Waasland en omstreken, staat met een glimlach voor je klaar. Wij weten alles over thuisbatterijen, zonnepanelen en laadpalen. Bekijk zeker onze nieuwtjes of vraag meteen een offerte aan voor de installatie van een Alpha ESS Smile B5. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via het e-mailadres in**@re******.be of via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be