Blitz Power

Blitz Power

Ontdek Smart Charging met Blitz Power

Het Waaslandse Blitz Power toont dat een laadpaal ook mooi kan zijn, zonder toegeving in kwaliteit en functionaliteit. Bovendien zijn ze volledig te personaliseren, zodat ze perfect passen in jouw setting: in jouw woning of op jouw bedrijfsterrein Blitz Power Station integreert robuuste, schaalbare software in een hoogwaardige aluminium behuizing. Het laadstation is een hightech constructie, ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Wat zijn de voordelen van een Blitz Power laadpaal?

Slim energiebeheer

Koppel energiemeters of zonnepanelen, zodat je wagens op elk moment op de meest voordelige en groene manier worden opgeladen.

Dynamisch Load Management

Laadt slim en veilig op door uw laadpaal te koppelen met de stroomvoorziening, zo voorkom je stroomuitval, maar zal je ook kosten besparen door trager te laden tijdens piekmomenten.

Capaciteitstarief

Met het Blitz laadstation kan je kosten besparen door trager te laden op piekmomenten. Maar met onze laadstations kan je nog verder gaan, zo zijn uitgebreide integraties mogelijk waarmee je bijvoorbeeld ook de warmtepomp en andere grootverbruikers kan koppelen zodat alle toestellen samen zorgen voor het optimale energiebeheer.

Slimme integraties

Het Blitz laadstation is via API-technologie eenvoudig integreerbaar in energie management systemen of domotica. Op deze manier regel je jouw verbruik optimaal. Zo kan je het laadstation afstellen op jouw zonnepanelen. Maar ook andere grootverbruikers kunnen in rekening genomen worden om uw verbruik te optimaliseren en kosten te besparen.

Wat klanten zeggen

Steek vandaag energie in jouw toekomst!

Wat je vraag over laadpalen ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. 

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!