Financiering van jouw groene toekomst via Rena Solar & Charge en KBC

Rena Solar & Charge is een officiële partner van KBC in kredietbemiddeling. Rena Solar & Charge kan haar klanten een KBC-financiering aanbieden voor zonnepanelen, laadpalen en batterijen.

Rena Solar & Charge biedt een gespreide betaling aan door middel van een voordelig consumentenkrediet dat voorgesteld wordt door haar financiële partner KBC.

Waarom jouw groene toekomst laten financieren?

Door te investeren in groene energie zoals zonnepanelen, laadpalen en/of een thuisbatterij maak je op de lange termijn besparingen mogelijk op je energierekening. Aangezien je minder elektriciteit verbruikt, daalt je maandelijkse energiekosten direct.

Als je ervoor kiest om je zonnepanelen te financieren met een groene lening, betaal je maandelijks een aflossing. Echter, tegelijkertijd realiseer je ook een maandelijkse besparing op je energierekening.

Hierdoor wordt je werkelijke maandelijkse investering aanzienlijk lager, omdat een deel van je aflossing wordt gedekt door de besparingen op je energierekening.

LENING STIMULEREN

Bereken snel en eenvoudig wat een lening op afbetaling voor jouw investering kost.

Met onze handige simulatietool bereken je in no time wat een lening op afbetaling (LOA) voor jouw investering kost. Geef in hoeveel je wil lenen, hoe lang de looptijd van je lening bedraagt en krijg meteen te weten wat de kost per maand, alsook het totaal terug te betalen bedrag is.

Duidelijk? Vraag dan meteen je lening digitaal aan en wij doen de rest. De lening die wordt aangeboden is de KBC Green Energy Loan en is niet enkel van toepassing op zonnepanelen, maar ook op warmtepompen, laadpalen én thuisbatterijen.

Meer informatie gewenst? Neem dan contact op met Rena Plus.

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!