Snellaadpalen DC

Verkort laadtijden

Snelladers zijn aanzienlijk sneller dan reguliere AC-laadpalen en hebben zo’n 15 tot 45 minuten nodig om de meeste elektrische auto’s tot 80 procent vol te krijgen. Ideaal om onderweg makkelijk en snel op te laden.

 

Trek trouwe klanten aan

Nu steeds meer bestuurders elektrisch gaan rijden, zoeken zij naar een vertrouwde locatie om hun elektrische auto’s op te laden. Voor bedrijven die zich op deze doelgroep richten, is het aanbieden van laadpalen een goede manier om nieuwe klanten te binden.

 

Maak positieve impact

Met meer snelladers langs de weg is een kleinere actieradius een minder groot probleem. Met de hulp van jouw bedrijf wordt elektrisch rijden nóg populairder.

 HEB JE NOOD AAN CORRECT ADVIES? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Wat je vraag over laadpalen ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via e-mail of telefoon. Stuur een e-mail naar in**@re******.be of contacteer ons via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    RENA solar & charge
    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be