Performance zonnepanelen

BETROUWBAAR EN DUURZAAM

Het innovatieve design met shinglecellen leidt tot een sterk nieuw concept: de panelen zijn sterker en leveren betere resultaten dan bij conventionele zonnetechnologie.

 • De geleidende lijm die voor de luchtvaart is ontwikkeld, maakt de verbindingen tussen de cellen steviger, zodat ze bestand zijn tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen.
 • Door redundante celverbindingen vermindert de impact van celbreuk op de energieopbrengst, doordat er flexibele paden ontstaan voor elektriciteitsdoorvoer.
 • Dankzij onze unieke inkapselingsmethodes worden de cellen beschermd en neemt de degradatie door blootstelling aan omgevingsfactoren af.
BEWEZEN BETROUWBAARHEID

Niet alle zonnepanelen presteren even goed. De betrouwbare werking van uw
zonnepanelen in reële omstandigheden is essentieel om het vermogen en de besparingen te realiseren die u voor ogen had.


HYPERCELLEN

Hypercellen, die de unieke en innovatieve ruggengraat van de SunPower® Performance- panelen vormen, optimaliseren de duurzaamheid van de panelen, zodat u meer vermogen krijgt en meer bespaart gedurende de volledige levensduur van uw systeem.

VEELGESTELDE VRAGEN

Er zijn een aantal belangrijke technische verschillen tussen SunPower Performance-zonnepanelen en conventionele panelen, waaronder het design en de lay-out van de zonnecellen, het toegepaste geleidende materiaal en de elektrische constructie. Samen zorgt dit voor betere betrouwbaarheid, prestaties en uitstraling van Performance-panelen.

Laten we even dieper ingaan op de technische details. Allereerst wordt elke SunPower Performance-zonnecel met een laser in zes stroken gesneden en dakpansgewijs neergelegd om een “hypercel” te maken. Door deze hypercel met shingles passen er meer actieve cellen in elk paneel, waardoor het vermogen en het rendement toenemen. Ten tweede worden Performance-cellen aan elkaar bevestigd met een geleidende lijm uit de luchtvaartindustrie waardoor er meerdere en redundante paden voor de energiestroom ontstaan. We kunnen de geleidende stroken en soldeerpunten weglaten die in conventionele cellen aan de voorkant zitten, waar ze het actieve celgebied kunnen blokkeren en in de loop der tijd slijten, wat leidt tot celuitval en stroomtekorten. Uniek voor SunPower Performance-panelen is tot slot dat ze zijn opgebouwd uit parallelle circuits, wat stroomverlies in schaduw en bij vervuiling aanzienlijk beperkt. Het resultaat is een superieur shinglepaneel met standaard cellen, dat conventionele panelen verslaat op het gebied van rendement, prestaties en betrouwbaarheid.

SunPower® Performance-zonnepanelen zijn voorzien van uiterst efficiënte mono PERC-cellen, terwijl Maxeon-panelen zijn uitgerust met een back contact met gesoldeerde verbindingen, een technologie die SunPower zelf heeft ontwikkeld.

Wij hebben de Performance-zonnepanelen gemaakt voor een hoge betrouwbaarheid, een hoog rendement en een geringe degradatie, zodat gedurende de eerste 25 jaar met hetzelfde oppervlak 8% meer energie kan worden opgewekt dan met conventionele mono PERC-panelen1.

Kosten variëren per project. Performance-panelen hebben doorgaans een concurrerende prijs ten opzichte van conventionele panelen.INTERESSANTE DOWNLOADS
Sunpower Performance P3 Informatie : TF_Sunpower-P3-325-330-335-Black.pdf


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be