Performance zonnepanelen

Hypercellen, die de unieke en innovatieve ruggengraat van SunPower Performance panelen vormen, optimaliseren de duurzaamheid van je zonnepanelen. Zo krijg je meer vermogen en bespaar je gedurende de volledige levensduur van het systeem. Niet alle zonnepanelen presteren even goed! De betrouwbare werking van Performance zonnepanelen in reële omstandigheden is essentieel om het vermogen en de besparingen te realiseren die u voor ogen had.

Waarom zijn Performance zonnepanelen de investering waard?

Het innovatieve design van SunPower Performance zonnepanelen met shinglecellen leidt tot een sterk nieuw concept. De panelen zijn sterker en leveren betere resultaten dan bij conventionele zonnetechnologie. Nog een reden nodig om Performance zonnepanelen te laten installeren door Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken?

 • De geleidende lijm die voor de luchtvaart is ontwikkeld, maakt de verbindingen tussen de cellen steviger. Zo zijn ze bestand tegen de belasting van dagelijkse temperatuurschommelingen.
 • De redundante celverbindingen van Performance zonnepanelen verminderen de impact van celbreuk op de energieopbrengst, doordat er flexibele paden ontstaan voor elektriciteitsdoorvoer.
 • Dankzij onze unieke inkapselingsmethodes worden de cellen beschermd en neemt de degradatie door blootstelling aan omgevingsfactoren af.

Neem zeker ook een kijkje op onze adviespagina met de laatste realisaties van Rena Plus in Sint-Niklaas.


Vertrouw op ons advies over zonnepanelen

Wil je graag meer weten over Performance zonnepanelen? Of ga je liever zelf aan de slag? Laat je gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@renaplus.be of bel ons gewoon even op via het nummer+32(0)37893809.

VEELGESTELDE VRAGEN

Er zijn een aantal belangrijke technische verschillen tussen SunPower Performance-zonnepanelen en conventionele panelen, waaronder het design en de lay-out van de zonnecellen, het toegepaste geleidende materiaal en de elektrische constructie. Samen zorgt dit voor betere betrouwbaarheid, prestaties en uitstraling van Performance-panelen.

Laten we even dieper ingaan op de technische details. Allereerst wordt elke SunPower Performance-zonnecel met een laser in zes stroken gesneden en dakpansgewijs neergelegd om een “hypercel” te maken. Door deze hypercel met shingles passen er meer actieve cellen in elk paneel, waardoor het vermogen en het rendement toenemen. Ten tweede worden Performance-cellen aan elkaar bevestigd met een geleidende lijm uit de luchtvaartindustrie waardoor er meerdere en redundante paden voor de energiestroom ontstaan. We kunnen de geleidende stroken en soldeerpunten weglaten die in conventionele cellen aan de voorkant zitten, waar ze het actieve celgebied kunnen blokkeren en in de loop der tijd slijten, wat leidt tot celuitval en stroomtekorten. Uniek voor SunPower Performance-panelen is tot slot dat ze zijn opgebouwd uit parallelle circuits, wat stroomverlies in schaduw en bij vervuiling aanzienlijk beperkt. Het resultaat is een superieur shinglepaneel met standaard cellen, dat conventionele panelen verslaat op het gebied van rendement, prestaties en betrouwbaarheid.

SunPower® Performance-zonnepanelen zijn voorzien van uiterst efficiënte mono PERC-cellen, terwijl Maxeon-panelen zijn uitgerust met een back contact met gesoldeerde verbindingen, een technologie die SunPower zelf heeft ontwikkeld.

Wij hebben de Performance-zonnepanelen gemaakt voor een hoge betrouwbaarheid, een hoog rendement en een geringe degradatie, zodat gedurende de eerste 25 jaar met hetzelfde oppervlak 8% meer energie kan worden opgewekt dan met conventionele mono PERC-panelen1.

Kosten variëren per project. Performance-panelen hebben doorgaans een concurrerende prijs ten opzichte van conventionele panelen.INTERESSANTE DOWNLOADS
Technische fiche SunPower Performance 380 wp : TF-Sunpower-P3-375-380wp-.pdf


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be