zelfbouwpaketten

Met een zelfbouwpakket voor zonnepanelen, beschikbaar bij ons in Sint-Niklaas, voorzie je helemaal zelf je groene stroom van A tot Z. Een woning voorzien van hernieuwbare energie hoeft niet moeilijk te zijn! Lees snel verder en ontdek het zelfbouwpakket voor zonnepanelen van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken.

Bespaar en steek zelf je installatie

Ben je handig genoeg en steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan biedt Rena Plus je de mogelijkheid om je PV-installatie zelf uit te voeren, met bijkomende ondersteuning van onze specialisten indien nodig.

Materialen en handleiding

We zorgen voor montagesystemen, materialen en een handleiding waarin alles vermeld staat. Op voorhand komen we altijd ter plaatse om de werf te inspecteren en je meer uitleg te geven, zodat je de klus vlot kunt aanvatten.

Flexibiliteit

Hoe ver je gaat met de installatie van je zonnepanelen en thuisbatterijen, dat bepalen we in samenspraak. Doe je enkel de voorbereidingswerken? Neem je zelf het elektriciteitsgedeelte voor je rekening of besteed je het uit? Je doet wat je zelf kan. Lukt er iets niet? Dan nemen wij die taken over.

Kwaliteitscontrole
De installatie opstarten, aansluiten en controleren gebeurt door ons. Als alles in orde is, dan melden wij de installatie bij de netbeheerder aan.

Vraag meteen een offerte aan van je zelfbouwpakket

Wij staan klaar wanneer je wil investeren in een zelfbouwpakket voor zonnepanelen in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken! Eerder benieuwd naar de mogelijkheden van een Huawei of LG Chem RESU 10 H thuisbatterij? Vraag meteen een offerte aan. Contacteer ons via het invulformulier, via +32(0)37893809 of stuur een e-mail naar info@renaplus.be.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be