sunpower – oud

 

SunPower Premium Partner

Je wil alleen het allerbeste op je dak? Dan ga je voor SunPower, de meest efficiënte zonnepanelen die er bestaan. Sinds 1985 is de Amerikaanse producent een pionier in fotovoltaïsche technologie. Het bedrijf is gevestigd in Silicon Valley, het centrum voor hightechinnovatie, en werkt daar elke dag aan het optimaliseren van zijn panelen volgens de nieuwste inzichten. Bovendien is energiereus TOTAL hoofdaandeelhouder, waardoor er een stevige financiële basis is om alle beloofde kwaliteitsgaranties te blijven waarborgen.

SunPower Maxeon Zonnepanelen > Toprendement
De hoge-efficiëntie panelen van Sunpower hebben door hun Maxeon-cel-technologie een cel-efficiëntie van 20, 21 tot zelfs 22 %. Het silicium zit bij deze zonnepanelen aan de achterkant en wordt door een spiegel prisma bedekt die iedere lichtinval op de cel versterkt. Hierdoor is de energieopname maximaal en verloopt de omzetting van zonne-energie naar stroom super efficiënt. Met een wattpiek per paneel van 310 tot zelfs 435, zijn ze bijzonder krachtig en de meest rendabele zonnepanelen op de markt. De revolutionaire opbouw beperkt het rendementsverlies tot een absoluut minimum. U verdient uw investering dus snel terug en geniet van minimaal 25 jaar top rendement.

Minder panelen nodig op het dak
Dankzij het hoge rendement moet u tot 30 % minder panelen plaatsen en kan de eventueel beperkte oppervlakte dus optimaal benut worden.

Duurzaamheid
De zonnepanelen van Sunpower zijn ontworpen voor duurzaam gebruik. In de zomer en winter doen de grote temperatuurschommelingen tussen dag en nacht het silicium in traditionele zonnepanelen uitzetten en krimpen. Daardoor ontstaan er microcracks (barstjes). Het gevolg? Het rendement van de zonnepanelen neemt af waardoor u terug stroom moet bijkopen om aan uw verbruik te voldoen. Sunpower beperkt de slijtage tot een minimum door het silicium in zijn zonnepanelen vast te zetten op een koperen fundering. Dat doet het silicium minder uitzetten en krimpen. Het resultaat? Op een periode van 25 jaar kennen Sunpower-zonnepanelen een rendementsverlies van amper 5 tot 8 %. Ze brengen daarom 35 % meer op dan traditionele panelen. Hierdoor hoeft u geen stroom bij te kopen.

Garanties van Sunpower
Sunpower geeft u een garantie van 25 jaar op energie- en producteffecten. Maar die zult u waarschijnlijk niet nodig hebben, want amper 180 van de 7 miljoen geïnstalleerde zonnepanelen voldeed niet aan de rendementsnormen van Sunpower. Bovendien geven zij ook een tripple-warranty die ervoor zorgt dat een eventueel defect paneel opgestuurd en vervangen wordt volledig op hun kosten. U bent dus zeker van een jarenlang top rendement

25 jaar all-in betrouwbaarheidsgarantie
Als enige producent van zonnepanelen biedt SunPower 25 jaar garantie op het paneel, de prestaties ervan én de service.

Hoogste prestatiegarantie
Zonnepanelen van SunPower bieden een vermogensgarantie van 25 jaar. Op zich niets verwonderlijks, want dat is de standaard in België. Alleen verzekert SunPower ook na die termijn een veel hoger rendement dan de concurrentie. De degradatie bedraagt amper 0,25% per jaar, wat onovertroffen is. Na 25 jaar kan je nog altijd rekenen op minstens 92% rendement. In vergelijking met een conventioneel paneel wekken de panelen gedurende die tijd zelfs 55% meer energie op met hetzelfde oppervlak.

Langste productgarantie
De meeste merken bieden 10 jaar productgarantie, SunPower 25 jaar. Gedurende die tijd zijn alle productie- en fabricagefouten gedekt. Ook al kan je, gezien de kwaliteit van de zonnepanelen, sowieso op beide oren slapen.

Gratis service bij defecten
Is er na verloop van tijd een paneel defect? Dan staat SunPower gratis in voor de reparatie, vervanging of vergoeding ervan, en dat 25 jaar lang.
Hier zeker nog wat filmpjes van sunpower + foto’s van de recente panelen, zie https://www.sunpowercorp.be/nl/zonnepaneel-producten

RESIDENTIEEL
Maxeon 3 395 wp (foto) en algemene karakteristieken paneeL
Maxeon 3 375 Full Black foto) en algemene karakteristieken paneel
P3 330 Full Black

COMMERCIEEL
P3 415 wp voor commerciële projecten

 

   

 


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be