soluxtec

Soluxtec zonnepanelen
Met Soluxtec verzeker je jezelf van zonnepanelen van hoge efficiëntie en esthetiek. Het bedrijf is op en top Duits en die achtergrond staat garant voor een bijzonder kwalitatief product.

20 jaar omniumproductgarantie
In tegenstelling tot de meeste andere zonnepanelen bedraagt de productgarantie 20 jaar. Mogelijke fabricagefouten zijn gedurende heel die periode gedekt.

25 jaar vermogensgarantie
Soluxtec panelen voorzien uw installatie na 25 jaar van een lineaire opbrengst-garantie van 80% rendement. Is het rendement van je panelen op een bepaald moment lager dan de standaard, dan krijg je nieuwe panelen.

Made in Germany
De kwaliteit van deze panelen staat buiten kijf. Soluxtec staat garant voor een technisch perfect paneel. Engineering, onderzoek en ontwikkeling vinden plaats in Luxemburg. De productie is gevestigd in Bitburg, Duitsland.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be