Wij zoeken een commercieel adviseur

Je bezoekt klanten en gaat met hen in gesprek. Je inspireert, adviseert en informeert hen over alles wat zij nodig hebben om hun woning te voorzien van duurzame energie-oplossingen, volgens hun specifieke nood en situatie.

PV-installaties, thuisbatterijen, laadpalen voor elektrische wagens hebben voor jou geen geheimen. Je bent hierin de expert op wie onze klanten kunnen vertrouwen en je blijft op de hoogte van de nieuwigheden in deze snel evoluerende energiemarkt en energie-oplossingen.

Je vertegenwoordigt Rena Plus grotendeels in de regio Waasland tot de Antwerpse rand (linkeroever) en Bornem-Puurs.

Wat ga jij doen ?

Jij ontpopt je tot een echte Rena Plus-ster.

Je behandelt de aanvraag van de klant van A tot Z in het pre sales traject, te starten met het eerste bezoek, de offerte-aanmaak, opvolging van je offerte, het ontwerp van de PV-installatie. Je gaat voluit voor closed deals en tevreden klanten!

Je bent een geboren communicator, kan bij het klantenbezoek feilloos de noden en wensen van de klant naar boven halen, en werkt voor hen de meest geschikte oplossing uit voor een PV-installatie, al dan niet in combinatie met een thuisbatterij of laadpunt.

Je werkt offertes en projectvoorstellen uit op maat van de klant. Je kan hen overtuigen dat Rena Plus de duurzame energie thuis kan brengen die zij nodig hebben om op twee oren te kunnen slapen en opgeladen en energiek door de al dan niet zonnige dagen te blijven dansen.

Je wordt ondersteund door collega’s van de binnendienst voor de lead kwalificatie en het inboeken van de afspraken, en voor het traject vanaf ondertekende offerte / bestelling en orderverwerking, plaatsing en ondersteuning bij technische zaken.

Wie ben jij ?

Jij bent een overtuigende verkoper, die uitblinkt in communicatievaardigheden. Je kan een gezonde dosis empathie en assertiviteit combineren en oplossingsgericht denken op maat van onze klanten.

Jij hebt kennis van duurzame energieoplossingen en je bent gebeten en gedreven of barst van energie om hierin steeds meer te kunnen stralen. Jij krijgt energie van sales en het opbouwen van relaties met klanten en collega’s.

Jij bent digitaal onderlegd en je werkt vlot met gangbare IT-toepassingen
en bent goed georganiseerd.

Herken je jezelf hierin ?

Solliciteer dan via info@renaplus.be

Wat bieden wij?

Een contract voor onbepaalde tijd /werken op zelfstandige basis is eveneens bespreekbaar

Een interessant salaris met commissie

Extralegale voordelen, zoals groepsverzekering, maaltijd- en eco-cheques,
bedrijfswagen en tankkaart, gsm en laptop.

Voltijds, 40 uren, bouwverlof

1 vaste dag op kantoor, andere dagen op afspraak

Een tof team waarin één plus één méér is dan twee.

 


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

    EUROPARK-NOORD 5
    9100 SINT-NIKLAAS
    T 03 789 38 09
    info@renaplus.be