Sunpower

SunPower

RENA Solar& Charge kiest zonnepanelen op basis van de prestaties, levensduur en kwaliteit. Daarom werken wij laatste jaren werken wij voornamelijk met deze SunPower zonnepanelen. Dankzij onze Elite Partner status kunnen wij deze panelen ook aan interessante prijzen aanbieden.

Het Amerikaanse Sunpower, deel van de Totalenergies, bestaat sinds 1985 en is bovendien de enige leverancier in de sector die u een opbrengst, productgarantie en service-garantie van 25 of 40 jaar biedt. Ze produceren en leveren zonnetechnologie van een heel hoog niveau. Het innovatieve bedrijf breekt records in de efficiëntie van zonnepanelen en is al jarenlang één van ons meest betrouwbare partners.

SunPower Maxeon
zonnepanelen

SunPower Maxeon zonnepanelen hebben een buitengewoon ontwerp. Met meer dan één miljard cellen leveren ze betere prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

SunPower Performance zonnepanelen

SunPower Performance 7
zonnepanelen

SunPower Performance zonnepanelen, te bezichtigen in onze showroom in Sint-Niklaas, combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van materialen en productie.

Bespaar op je energiefactuur

Verklein je ecologische voetafdruk

Zonnepanelen met Tier 1-rating

Tot 40 jaar all-in garantie

Steek vandaag energie in jouw toekomst!

Interesse in zonnepanelen, een laadpaal of een thuisbatterij? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem contact op met één van onze adviseurs! 

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!