15% korting op jouw nieuwe zonnepanelen!

Minder betalen voor je elektriciteit? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing. Je wekt er niet alleen zelf elektriciteit mee op, het is ook een duurzame investering die je snel terugverdient!

Voor ons 15 jarig bestaan stunten we met een unieke promotie! Wil je graag meer informatie ontvangen omtrent onze nieuwe promotie? Neem contact met ons op. Tijdelijk beschikbaar en zolang de voorraad strekt! 

Interesse? Contacteer ons voor deze promotie!

Meer dan 8.000 mensen gingen je voor

OVER ONS

Op zoek naar een deskundige installateur van zonnepanelen?

Wij werken steeds op maat van elke opdracht. Zo werken we voor elk project een volledig technisch voorstel uit, zodat we een maximaal rendement halen uit de beschikbare dakoppervlakte. Als SunPower Elite Partner kan RENA solar & charge jou bovendien de beste zonnepanelen die er voorhanden zijn, aanbieden aan de scherpste prijs.

We zijn al sinds 2009 actief en hebben een jarenlange ervaring die in onze sector eerder uitzonderlijk is. Wanneer je dus kiest voor RENA solar & charge, kies je bewust voor ervaring, vakkennis en betrouwbaarheid. Want wij werken uitsluitend met ervaren dakwerkers en elektriciens voor het plaatsen en aansluiten van je fotovoltaïsche zonnepanelen en besparen nooit op kwaliteit.

Ook na de installatie kan je op ons rekenen dankzij onze uitgebreide after service diensten

Bespaar op je energiefactuur

Verklein je ecologische voetafdruk

Zonnepanelen met Tier 1-rating

Tot 40 jaar all-in garantie

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!