Omvormers

Omvormers

Ons aanbod omvormers

Elk project is anders: hoeveelheid zonnepanelen, koppeling met het net, verwachtingen van de klant,… Daarom bieden wij verschillende merken omvormers en modellen aan om exact aan jouw nood te beantwoorden. Zie je ze graag in het echt? Dan ben je welkom in onze toonzaal in het hartje van het Waasland.

Bij een standaard omvormer worden zonnepanelen in serie geschakeld. Vervuiling, bladval of schaduw kunnen de prestaties van zonnepanelen verstoren. SolarEdge heeft daar de perfecte oplossing voor! De omvormer voor zonnepanelen maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau. Valt er schaduw op één paneel? Dan blijft de rest naar volle vermogen werken.

Power optimizer

Bovenop je omvormer maakt SolarEdge gebruik van een power optimizer, gekoppeld aan elk paneel. Die zorgt voor een slimmere installatie die gemiddeld 25% meer energieopbrengst oplevert.

Individuele monitoring

SolarEdge biedt een geavanceerd monitoringsysteem met constante feedback per afzonderlijk paneel. Vanaf je computer, smartphone of tablet kan je het vermogen en de opbrengst altijd en overal in het oog houden en optimaliseren.

Uitgebreide garanties

Je geniet standaard van 12 jaar productgarantie op je omvormer en die garantie kun je eenvoudig uitbreiden tot 20 of 25 jaar. De garantie op de optimizers reikt tot 25 jaar.

Combineer SolarEdge met Sunpower
Vanwege zijn uitzonderlijke rendement is SolarEdge de ideale omvormer om te combineren met de hoogstaande panelen van SunPower. Neem je de verlengde garantie? Dan ben je 25 jaar lang zeker van het allerbeste zonnesysteem op de markt.

Huawei is al jarenlang een belangrijke marktspeler in de omvormers voor grote zonne-installaties. Sinds 2018 hebben ze hun kennis en oog voor kwaliteit vertaald naar oplossingen voor kleine installaties.

Superieure prestaties

De Huawei-omvormers bieden een energie-efficiëntie tot 98.6%. Geen wonder dat ze elk jaar opnieuw topscores halen in de Photon-testen.

Combinatie met thuisbatterij

De Huawei-omvormers zijn voorzien van een geïntegreerde energieopslaginterface die plaats biedt aan een batterij. De koppeling met een thuisbatterij vandaag of in de toekomst is dus uiterst eenvoudig en betrouwbaar.

Topkwaliteit

De omvormers zijn van een hoogstaande kwaliteit. Ze zijn zodanig afgewerkt dat ze zelf buiten kunnen geplaatst worden. Ze hebben een IP 65 certificering en zijn voorzien van een natuurlijke koeltechnologie.

Digitaal

De Huawei-omvormers zijn voorzien van een grafisch LCD scherm en monitoringsysteem voor de bewaking van de installatie op afstand via een app op je telefoon.

Steek vandaag energie in jouw toekomst!

Heb je nood aan correct advies? Aarzel niet om ons te contacteren.

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!