NewMotion laadpaal

NewMotion laadpaal

 • ✓ Expert in thuisbatterijen
 • ✓ Zelfbouwpakket zonnepanelen
 • ✓ Laad tot 60% sneller op

Wist je dat een NewMotion laadpaal de ideale match is met je missie naar een duurzamere levensstijl? Zowel grote bedrijven als particulieren schakelen steeds vaker over naar elektrisch rijden. Natuurlijk heb je een laadpaal nodig om de baan op te gaan. Het team van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas en actief in Waasland en omstreken, vertelt je graag meer over een NewMotion laadpaal!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag nu een offerte aan!

Ontdek de grote sterktes van een NewMotion laadpaal

Een NewMotion laadpaal laadt tot 60% sneller op dan een gewoon stopcontact en past op alle elektrische en plug-in hybride wagens. De belangrijkste veiligheidsnormen worden gerespecteerd om een optimale gebruiksvriendelijkheid en goedwerkende hardware te voorzien. Wil je graag laadpalen binnen of buiten installeren? Een NewMotion laadpaal kan op elke locatie worden geplaatst door de medewerkers van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken. Bovendien zijn de laadpalen nu ook 200 % fiscaal aftrekbaar. Goed om te weten: het moet gaan om een slim laadpunt met een stuurbaar vermogen. Het oog wil natuurlijk ook wat, dus het verbaast je vast niet dat het ontwerp van de NewMotion laadpaal meermaals bekroond is. Onze vorige klanten zijn alvast overtuigd!

Bestel je laadpaal bij ons

Van een NewMotion laadpaal tot zelfbouwpakketten en thuisbatterijen, wij weten van aanpakken. Laten we samen even de mogelijkheden bespreken om de stap te zetten naar een groene manier van rijden. Je bereikt ons via het online invulformulier, via het telefoonnummer +32(0)37893809 of door een e-mail te sturen naar in**@re******.be. Wacht zeker niet te lang om laadpalen te installeren, want na december volgend jaar zakt het percentage naar 30% aftrekbaarheid in plaats van 45%.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be