Home Advanced

Een Home Advanced laadpaal geeft je meteen helder inzicht in je stroomverbruik. Wij van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas, weten maar al te goed hoe belangrijk milieuvriendelijke stroom wordt in het dagelijks leven. Ben je op zoek naar een groene oplossing? Via een Home Advanced laadpaal worden de stroomkosten van uw elektrische wagen automatisch berekend en doorgegeven aan je werkgever of onderneming.

Waarom is een Home Advanced laadpaal zo’n slimme investering?

De Home Advanced is de slimste laadpaal voor thuis! Dit ontwerp werd niet voor niets in 2016 bekroond met de Red Dot Design Award. Het is een laadpunt van de derde generatie: verbonden met het internet, waterdicht, gecertificeerd in veiligheid en geschikt voor alle elektrische auto’s. We verzamelen voor jou nog meer voordelen van een Home Advanced laadpaal:

 • Hoge laadsnelheid (tot 22 kW per uur) en daarom tot 8 keer sneller dan een gewoon stopcontact.
 • Online via GPRS, dus er is geen vaste telefoonaansluiting nodig.*
 • Toegangsbeheer: gebruikersverificatie via een laadpas (RFID).*
 • Gecertificeerde meter voor automatische vergoeding van laadkosten en gastgebruik.*
 • Weer- en toekomstbestendig, dus geschikt voor de EV’s van vandaag en morgen.
 • Leverbaar in elke kleur.

*om van deze service te genieten heb je een aanvullende abonnementsformule nodig.

Past een Business Pro laadpaal of Business Lite-model beter bij je wensen? Ook dan staat het team van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken voor je klaar met correct advies.

Geniet meteen van onze service

Laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen blijven onze grootste passie. Wil je graag meer informatie over een Home Advanced laadpaal? Vul het online contactformulier in, bel even naar het nummer +32(0)37893809  of stuur een e-mail naar in**@re******.be!


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  RENA solar & charge
  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be