Business Lite

Een Business Lite laadpaal is onmisbaar wanneer je wil investeren in oplossingen voor elektrische wagens. Dit type laadpaal kan volledig aangepast worden aan je persoonlijke behoeften, valt op door een less-is-more ontwerp en vraagt slechts een kleine investering. Een slimme en voordelige Business Lite laadpaal is ideaal om je laadlocatie uit te breiden. Combineer één of twee laadpunten met je Business Pro laadpunt!

Wat zijn de voordelen van een Business Lite laadpaal?

Een duurzame oplossing aanbieden, dat is en blijft de missie van Rena Plus in Sint-Niklaas. Een Business Lite laadpaal installeren is alvast een goed begin. We zetten graag even de grootste voordelen voor je op een rij:

 • Een Business Lite laadpaal heeft geen vaste kabel. Zo is het mogelijk om verschillende types elektrische auto’s aan te sluiten én neemt de installatie minder plaats in.
 • De werking verloopt online. De software kan vanop afstand bediend worden en de laadhistorie kan eenvoudig online worden bekeken.
 • Zowel een paal als een muur zijn perfect mogelijk als basis om een Business Lite Laadpaal te monteren.
 • Niet iedereen heeft zomaar toegang tot de laadpaal. Via een pasje of sleutelhanger bepaal je helemaal zelf wie er gebruik kan maken van deze slimme toepassing.

Past een Business Pro laadpaal of Home Advanced laadpaal beter bij je vereisten? Ook daar helpen de professionals van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas, je graag mee verder. Neem zeker ook een kijkje tussen onze nieuwe projecten.

Heb je nood aan correct advies? Aarzel niet om ons te contacteren

Wat je vraag over een Business Lite laadpaal ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via e-mail of telefoon. Stuur een e-mail naar info@renaplus.be of contacteer ons via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be