LAADPALEN VOOR BIJ JE THUIS

Zet de stap naar elektrisch rijden en laad thuis veilig, betrouwbaar en goedkoop  je elektrische auto op. Naast een professionele, nette installatie staat RENA solar & charge  garant voor advies op maat. Wij stemmen de keuze van laadpaal volledig af op het vermogen van je elektrische installatie, het type wagen en of je al dan niet beschikt over zonnepanelen. Dankzij de optie split-billing kan je ook de laadkosten van je voertuig scheiden van het huishoudelijk energieverbruik en rechtstreeks factureren aan je werkgever of je bedrijf. Ook particulieren genieten momenteel van een mooi fiscaal voordeel bij het plaatsen van een elektrische laadpaal.

 

FISCALE STEUN VOOR LAADPALEN VOOR PARTICULIEREN

Als je bij je thuis een vast laadstation voor elektrische wagens installeert, kan je een belastingvermindering genieten voor de uitgaven die u daarvoor betaalt tot en met 31 augustus 2024. Het maximum bedrag bedraagt 1.750 euro voor laadstation per belastingplichtige. Het gaat over uitgaven voor de aankoop in nieuwe staat van een laadstation, de plaatsing ervan en de keuring van de installatie. U kunt alle up-to-date informatie hieromtrent nalezen op de website van het FOD Financiën.

Om in aanmerking te komen, moet het laadstation:

 • in of in de onmiddellijke nabijheid van uw woning geplaatst worden en
 • een intelligent laadstation zijn: de laadtijd en het laadvermogen moeten door een energiebeheerssysteem gestuurd kunnen worden en
 • enkel groene stroom gebruiken en
 • goedgekeurd zijn door een erkend keuringsorganisme.

 HEB JE NOOD AAN CORRECT ADVIES? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Wat je vraag over laadpalen ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via e-mail of telefoon. Stuur een e-mail naar in**@re******.be of contacteer ons via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  RENA solar & charge
  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be