LAADPALEN VOOR BEDRIJVEN

Bereid je bedrijf voor op de elektrificatie van het wagenpark. Kies voor een laadpalen installatie die klaar is voor de toekomst en geniet vandaag van de fiscale voordelen. De omschakeling naar een elektrisch wagenpark brengt wat extra uitdagingen met zich mee. Nieuwe ‘tankkaarten’, vergunningen voor laadpalen,… Elektrische wagens in bedrijfscontext roepen wellicht ook bij jou veel vragen op. Wij bieden jou de antwoorden en begeleiden bedrijfsleiders, fleetmanagers en HR-verantwoordelijken in deze transitie. Zowel op het bedrijf als bij de werknemers thuis een geschikte laadpalen installatie, daar gaan we voor!

Tijdens een plaatsbezoek gaan we dieper in op de technische aspecten, locatiemogelijkheden en gewenst elektrisch vermogen. Hoe snel wil je laden? Wil je de laadzone publiek toegankelijk maken om fiscaal te optimaliseren? En welke impact heeft dat op het nodige vermogen? We bekijken of er verzwaring moet aangevraagd worden en of een combinatie met zonnepanelen interessant zijn om zo groen en voordelig mogelijk te laden. Kortom, we zoeken samen naar de best mogelijke oplossing voor jouw wagenpark en bedrijf.

 

GENIET VAN FISCALE VOORDELEN 

Laat jouw laadpalen installatie voor 31 augustus 2024 plaatsen en geniet van 150% aftrek wanneer deze publiek toegankelijk zijn. Weet dat niet enkel de installatie maar alle werken inclusief bijvoorbeeld grondwerken, de plaatsing van een elektriciteitscabine etc. fiscaal aftrekbaar zijn. Een overzicht subsidies en fiscale steun voor laadpalen voor bedrijven kan je op de website van Vlaio terugvinden.

 

WAAROM KIEZEN VOOR RENA SOLAR & CHARGE?

 • Persoonlijke aanpak en advies voor de keuze van de juiste laadinfrastructuur zowel aan het bedrijf als bij de werknemers thuis
 • Wij stellen je laadpunten voor die werken met een open protocol, zodat u op eender welk ogenblik kan omschaken naar een andere MSP (Mobility Service Provider)
 • Wij stellen jou enkel gevestigde waarden voor: schaalbare hardware afgestemd op de wensen van de klant en mogelijkheden op de site: Alfen, Etrel of Blitz Power
 • Flexibiliteit in uitvoering: snelle plaatsing, volledige turn-key oplossingen of in overleg en samenwerking met de elektricien van de bedrijfssite
 • Wij ontzorgen je en stellen leveren een laadpunt op dat klaar is voor gebruikt, gekoppeld aan uw MSP (Mobility Service Provider) bijvoorbeeld E-Flux, Mobiflow,…

 HEB JE NOOD AAN CORRECT ADVIES? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

Wat je vraag over laadpalen ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar. Je kan ons bereiken via het online contactformulier, via e-mail of telefoon. Stuur een e-mail naar in**@re******.be of contacteer ons via het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  RENA solar & charge
  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be