BEDRIJVEN

Laadpalen voor op je werk!

Bereid je bedrijf voor op de elektrificatie van het wagenpark. Kies voor een laadpalen installatie die klaar is voor de toekomst en geniet vandaag van de fiscale voordelen. De omschakeling naar een elektrisch wagenpark brengt wat extra uitdagingen met zich mee. Nieuwe ‘tankkaarten’, vergunningen voor laadpalen,… Elektrische wagens in bedrijfscontext roepen wellicht ook bij jou veel vragen op. Wij bieden jou de antwoorden en begeleiden bedrijfsleiders, fleetmanagers en HR-verantwoordelijken in deze transitie. Zowel op het bedrijf als bij de werknemers thuis een geschikte laadpalen installatie, daar gaan we voor!

Tijdens een plaatsbezoek gaan we dieper in op de technische aspecten, locatiemogelijkheden en gewenst elektrisch vermogen. Hoe snel wil je laden? Wil je de laadzone publiek toegankelijk maken om fiscaal te optimaliseren? En welke impact heeft dat op het nodige vermogen? We bekijken of er verzwaring moet aangevraagd worden en of een combinatie met zonnepanelen interessant zijn om zo groen en voordelig mogelijk te laden. Kortom, we zoeken samen naar de best mogelijke oplossing voor jouw wagenpark en bedrijf.

Fiscale steun voor laadpalen voor bedrijven

150% fiscaal aftrekbaar

Laat jouw laadpalen installatie voor 31 augustus 2024 plaatsen en geniet van 150% aftrek wanneer deze publiek toegankelijk zijn. Weet dat niet enkel de installatie maar alle werken inclusief bijvoorbeeld grondwerken, de plaatsing van een elektriciteitscabine etc. fiscaal aftrekbaar zijn. Een overzicht subsidies en fiscale steun voor laadpalen voor bedrijven kan je op de website van Vlaio terugvinden.

WAAROM KIEZEN VOOR RENA SOLAR & CHARGE?

Steek vandaag energie in jouw toekomst!

Wat je vraag over laadpalen ook is, wij hebben een deskundig antwoord klaar.

Gratis brochure download (1)

Download gratis onze brochure over de nieuwste generatie zonnepanelen!