Huawei Luna

Huawei Luna

 • ✓ Expert in thuisbatterijen
 • ✓ Zelfbouwpakket zonnepanelen
 • ✓ Laad tot 60% sneller op

Wist je dat een Huawei Luna thuisbatterij altijd de investering waard is wanneer je zonnepanelen wilt installeren? Gedurende de dag produceren je zonnepanelen natuurlijk veel elektriciteit, maar die gebruik je pas tegen de avond. Een Huawei Luna batterij stockeert de opgewekte energie overdag om op latere momenten te gebruiken. Wil je graag meer weten over deze handige batterij? Wij van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas en actief in Waasland en omstreken, vertellen je alles over een Huawei Luna thuisbatterij.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag nu een offerte aan!

Wat zijn de grootste voordelen van een Huawei Luna batterij?

Met een opslagcapaciteit van 10 kW wordt de Huawei Luna thuisbatterij steeds populairder in verschillende huishoudens met zonnepanelen. De batterij is gemakkelijk te installeren en staat gekend om optimale veiligheid en betrouwbaarheid op momenten wanneer stroom echt onmisbaar is. De elektriciteit van je zonnepanelen wordt zorgvuldig opgeslagen. Zo hoef je geen elektriciteit van het net te halen tijdens donkere dagen en avonden! De gepassioneerde medewerkers van Rena Plus in Sint-Niklaas staan klaar met een antwoord op al jouw vragen over batterijen en omvormers.

Contacteer ons bij interesse

Een Huawei Luna thuisbatterij heeft bij verschillende klanten gezorgd voor de klik naar groene energie. Laten we samen jouw wensen overlopen met een bijhorende offerte op maat. Vul simpelweg het invulformulier in, stuur een e-mail naar in**@re******.be of bel even naar het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be