LG Chem RESU 7 H

Een LG Chem RESU 7 H thuisbatterij slaat de geproduceerde energie van je zonnepanelen op. Is er nood aan veel elektriciteit? Of heb je last van een stroomuitval? Dan reken je op de functies van een LG Chem RESU 7 H thuisbatterij. Lees hieronder verder en ontdek waarom dit model niet mag ontbreken in het aanbod van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken.

Wat zijn de kenmerken van een LG Chem RESU 7 H thuisbatterij?

Het model LG Chem RESU 7 H heeft het beste ontlaadpercentage dat je kan vinden qua thuisbatterijen voor zonnepanelen. Wat nog meer? We zetten even de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

 • Vanaf 10 zonnepanelen of een jaarlijks verbruik van 3.000 kWh is een LG Chem Resu 7 H thuisbatterij de beste keuze.
 • Dit model heeft een piekvermogen van 5 kWh.
 • Dimensies: 744 x 206 x 692 mm.
 • Door het gebruik van hoogtechnologische lithiumtechnologie weegt de batterij slechts 76 kg.
 • Een LG Chem RESU 7 H heeft een capaciteit van 6,6 kWh.
 • Met ongeveer 250 cycli per jaar gaat de batterij zo’n 20 jaar mee.

Natuurlijk kan je ook rekenen op de medewerkers van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas, wanneer je geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld een LG Chem 10 H thuisbatterij. Bekijk zeker ook onze nieuwste realisaties.

Het maximale uit je zonnepanelen halen? Vraag een offerte aan

Het team van ons bedrijf staat voor je klaar met het juiste advies over een LG Chem RESU 7 H thuisbatterij. Aarzel niet langer en vraag een offerte aan! Je bereikt ons via het online contactformulier, via het nummer +32(0)37893809 of via het e-mailadres in**@re******.be.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be