LG Chem RESU 10H Prime

Een LG Chem RESU 10H Prime maakt het mogelijk om ’s avonds je woning te voorzien van stroom die je zelf doorheen de dag hebt opgewekt. De LG 10 thuisbatterijen worden namelijk opgeladen met elektriciteit afkomstig van de zonnepanelen op je dak! Zo voorzie je meteen je huishouden van groene energie én haal je het maximale uit je zonnepanelen. Nog niet helemaal overtuigd van de kracht van een LG Chem RESU 10 H batterij? Lees dan snel verder.

De voordelen van een LG Chem RESU 10H  Prime thuisbatterij

Gebruik je een groot aantal cycli? Dan helpt het team van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken je graag verder met de installatie van een LG Chem RESU 10 H thuisbatterij. Je kan tot 90% van de totale capaciteit gebruiken. Ook de andere specificaties van dit model maken de investering dubbel en dik waard:

 • De beste keuze vanaf 18 zonnepanelen of een jaarlijks gebruik van 4.500 kWh.
 • Een LG Chem RESU 10H  prime heeft een piekvermogen van 7 kW.
 • Dimensies: 504 x 295 x 817 mm.
 • Door de hoogstaande lithiumtechnologie weegt de batterij slechts 82 kg (2 x 41kg )
 • Heeft een capaciteit van 9,6 kWh.
 • Een LG Chem RESU 10H prime heeft een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

Past een LG Chem RESU 7 H beter bij je wensen? Of wil je weleens weten wat de voordelen zijn van een omvormer voor je zonnepanelen? Ook dan kun je rekenen op correct advies van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken!

Vertrouw op onze kennis van thuisbatterijen en contacteer ons

Wij gaan graag aan de slag wanneer je geïnteresseerd bent in een LG Chem RESU 10 H Prime thuisbatterij. Verschillende klanten hebben de installatie van groene stroom al in onze handen gelegd. Jij binnenkort ook? Laten we samen even bespreken wat we voor je kunnen doen. Laat je gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail naar in**@re******.be of bel naar het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be