Batterij en omvormer in één

Batterij en omvormer in één

 • ✓ Expert in thuisbatterijen
 • ✓ Zelfbouwpakket zonnepanelen
 • ✓ Laad tot 60% sneller op

Een batterij en omvormer in één installeren is essentieel wanneer je optimaal gebruik wil maken van je zonnepanelen. De panelen zorgen overdag voor stroom en het overschot wordt opnieuw op het elektriciteitsnet geplaatst. Is het donker en wordt er geen stroom meer geproduceerd? Dan wordt het nodige percentage elektriciteit van het net afgetrokken. Een batterij en omvormer in één is de ideale oplossing als je onafhankelijker wil worden van het net!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vraag nu een offerte aan!

Waarom zou je kiezen voor een batterij en omvormer in één?

Het ervaren team van Rena Plus, gevestigd in Sint-Niklaas en actief in Waasland en omstreken, weet alles over zonnepanelen, thuisbatterijen en omvormers. De stroom gaat slechts in één richting, van je panelen naar je huis of net. Dankzij een batterij en omvormer in één creëer je een wisselwerking tussen je woning, het net en de batterij zelf. Een batterij en omvormer in één maakt het mogelijk om slechts voor ¼ afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Overdag sla je dus de groene stroom van je zonnepanelen op om ’s avonds te gebruiken. Handig, toch?

Contacteer ons voor betrouwbaar advies

Wil je graag meer weten over een batterij en omvormer in één? De medewerkers van Rena Plus in Sint-Niklaas, Waasland en omstreken zetten kennis van zonnepanelen om in de praktijk. Bespreek samen de mogelijkheden of leer iets bij over onze andere modellen, zoals een Huawei Luna batterij bijvoorbeeld. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar in**@re******.be of bel naar het nummer +32(0)37893809.


Klantenverhalen

Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer.
Werden zeer goed begeleid bij onze keuze ! Uitstekende service !
Zeker een aanrader !

Denise De Jonge -

Uitstekende service en alles volgens afspraak.
Mensen met een passie voor hun job.

Ilse Smet -

Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!

Greg Stevens -

Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.

Geert Timmermans -

Ik ben blij dat ik met deze firma in zee ben gegaan. Prijs kwaliteit de beste en vooral eerlijk. Daar gaat het allemaal om.

Rudiger De Mul -

Pas geleden zonnepanelen laten plaatsen !
Zeer tevreden over. De beperkte plaats op ons dak is optimaal benut,  alles is proper afgewerkt en we kregen een zeer deskundige uitleg!

Wim Claessen -

Net panelen laten plaatsen: goede afspraken en netjes uitgevoerd. We kregen ook een deskundige uitleg. Prima firma!

Boudewijn De Weerdt -

Contact

  RENA solar & charge
  EUROPARK-NOORD 5
  9100 SINT-NIKLAAS
  T 03 789 38 09
  info@renaplus.be